Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2015

SOS - Παράσταση Διαμαρτυρίας Υπ.Παιδείας

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Σε συνέχεια της Γενική Συνέλευσης της Ένωσης Γονέων την 21/10 και την παράστασης διαμαρτυρίας στο Γραφείο Α'βάθμιας Εκπαίδευσης Γ' Αθήνας την 3/11, σας κοινοποιούμε το Δελτίο Τύπου της Ένωσης και 
σας καλούμε
στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας 
την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 πμ
(Ανδρ.Παπανδρέου 37 - Μαρούσι - Σταθμός Νερατζιώτισσα)


===========ΑΡΧΗ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ=============
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ
Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Αγαπητοί Σύνεδροι και Μέλη Δ.Σ

Την Τετάρτη 21/10/2015 και ώρα 19:30μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου κάναμε  Γενική Συνέλευση της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Χαϊδαρίου. Η συζήτηση ήταν εποικοδομητική και εντοπίσαμε ανάγκες και προβλήματα που χρονίζει η λύση τους. Μπήκαν ζητήματα κτηριακά, πολιτιστικά αλλά και εκπαιδευτικής πολιτικής.    
    Αποφασίστηκε για τα γενικότερα ζητήματ που έχουν να κάνουν με τα ολοήμερα τους αναπληρωτές, τις ειδικότητες και την καθαριότητα στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση και τα ζητήματα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (μεγάλα τμήματα, αναλυτικό πρόγραμμα, τρόπος εξετάσεων για Α.Ε.Ι, αυτόνομες αίθουσες διδασκαλίας φυσικής, κτηριακά προβλήματα, φροντιστήρια, δυνατότητα πολλαπλών εξετάσεων για Α.Ε.Ι κ.λ.π) να γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Η παράσταση διαμαρτυρίας θα γίνει στις 19 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 11:00πμ, Ανδρ. Παπανδρέου 37 Μαρούσι ( Στάση Μετρό Νερατζιώτισσα ).
Στην παράσταση καλούνται να παραβρίσκονται όλοι οι αντιπρόσωποι της Ένωσης καθώς και τα Διοικητικά Συμβούλια των Σχολείων και όλοι οι γονείς. Καλούνται επίσης και τα 15μελή των Γυμνασίων και Λυκείων.

ΤΟ Δ.Σ

 ===========ΤΕΛΟΣ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ=============


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ραφαήλ Δεσύπρης







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου